:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

24 June 2011

:: wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest ::

last minit join....dok tgh2 bw
tiba2 nmpk GA ni
>> klu berkaitan ngan baby memang aku suka <<
aci tak???
sape nk join masih ada masa...
klik kat banner bawah ni


tarikh tutup 24 June 2011 @ 12.00 mlm ni

so ini gambar baby girl sy yg tgh dok gelak ketawa
susah nk control kepala dia
sebab dia x mau pandang camera
huhuhuhu

:: my lovely dotter ::
v
v
v

nama : nur irdina aleesya mohd isa
tarikh lahir : 06 november 2010
tarikh gambar diambil : 27 march 2011
nama mama aleesya : zainatul izlin zainol

16 June 2011

:: goodbye Malaysia ::

beberapa minit lg aku akan 
meninggalkan Malaysia

sekarang ni kat balai berlepas
flight aku kul 08.30 mlm 
semoga perjalanan aku n hubby dipermudahkan olehNya

ni merupakan trip aku yg pertama
tak tau nak luah macam mana
perasaan : nerves, nerves n nerves

and 
fikiran aku ni asyik dok teringat kat aleesya jer
sian anak mama
kena tinggal ngan nenek dia
ni la pertama kali aku berjauhan dgn aleesya
sob...sob...sob....

15 June 2011

:: menghitung jam ::

kali ni nak menghitung jam lak
hari tak mau
sebabnya esok adalah hari kejadian

patutnya aku rasa happy
ye la nak jalan jauh
g negara orang kan

tapi lain pulak yg aku rasa
berdebor
takut
sedih
ahhhh........macam2 perasaan da
tak leh nak ucap ngan kata2
lagi2 nk tinggalkan si kecil yg comei lote tu
dah la dia tak sihat
demam (sbb nak tumbuh gigi lg) + batuk + selsema
cian anak mama

tak pe la...pegi pun bukan lama
next week dah balik dah

so tinggal beberapa jam lg
dr sekarang
utk aku melangkah kuar dr MALAYSIA
ke mana hala tuju aku
v
v
v
v
aku nak p sini


:: Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's? ::

jom join this lucky draw
due date : 25.06.2011
v
v
v
v

di beri pilihan sama ada nak Elmo's or Domo's
so saya nak
v
v
v


ELMO'S

:: Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday ::

nak join giveaway ni
so sape nak join klik la banner kat bawah ni k
v
v
v

 jawapan saya:

GENTING HIGHLANDS, Genting Theme Park

Giveaway ni sampai 24hb June jer...kul 12 tghari

untuk DANIA ALISHA

HAPPY BELATED BDAY YER
SEMOGA M'JADI ANAK YG SOLEHAH 
DAN ANAK YG MEMBANGGAKAN KELUARGA
JANGAN NAKAL2 TAU
N
SEMOGA DANIA CEPAT SEMBUH

10 June 2011

:: pulau idaman ::

bestnya kalau dapat cuti pjg
boleh la jgk g cuti2 malaysia kan
tempat yg teringin sangat nak p 
dari zaman anak dara 
lg dok ngidam
v
v
v
v
v
v
ni la tempat idaman saya
PULAU TIOMAN

cantikkan pulau ni
bestnya kalau dapat p 
bila lah agaknya ek???

dan yang paling teringin sangat
nak p 
ialah pulau ni
v
v
v

PULAU SIPADAN
huhuhu..cantiknya...

**sumber gambar dr google**

09 June 2011

:: minggu yg buzies ::

memang minggu ni aku busy sgt2
sibuk menguruskan passport yg hilang
beberapa kali aku amik half day
dalam hati takut jgk bos bising
tp nasib baik bos ok
dia pun sibuk
next week nak fly to japan
outstation kat sana few days

aku pun tak de next week
temankn hubby (chewahhhh...teman ker?)
pi obersea lor
bkn london k, paris pun idak
tapi dekat2 sini jer
persediaan utk bulan puasa nih
nak cari duit lebih sikit
untung2 boleh beli keta baru...ahaks

walaupun kami kusut dgn masalah yg berlaku dlm hidup kami
but life must be go on right?
yg hilang tu tak usah la dikenang
kalau rezeki masih ada untuk kami
insyaAllah pasti jumpa
but if Allah s.w.t said 
it enough for us....kami pasrah
and kami reda

tapi dalam hati ni 
rasa sayu sgt2
rindu kat keta WIRAEVO
sob....sob...sob....

07 June 2011

:: BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK ::

nak join
meh klik kat SINI


04 June 2011

:: dugaan utk kami ::

dah lama tak online
tak berkesempatan
buzy dgn keje
buzy dgn anak
dan baru2 ni keta hubby hilang
kesian kat hubby
terkedu bila hubby bg tahu keta hilang
cam tak percaya jer
lahanat punya pencuri
cam mana dia leh bawak lari keta tu
padahal parking betul2 dekat ngan opis
yang terkilan
ada barang penting dlm keta tu
kunci rumah, kamera, passport n brg2 aleesya
harap sgt keta hubby dijumpai dalam keadaan baik
semoga pencuri tu lembut hati
dan pulangkan balik keta kami
huhuhuhu.........

la ni terpaksa la guna motorbike
aku tak kisah
tp kesian kat aleesya
tak selesa gamaknya
sabar ya nak
wat sementara je yer