:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

13 September 2012

:: 35 weeks sudah...4 more weeks to go::



 alhamdulillah....
this week dah masuk minggu ke-35
ada lagi 4 minggu nak deliver
tu pun kalau tak terberanak awal la
and
harap semuanya ok-ok belaka
la ni pun dah mula rasa sakit
nak-nak bila baby mengeras
huhuhu....

kali ni lain sikit rasanya
berbanding 1st pregnancy dulu
maybe kesan dari ceaser kot
maklumlah
gap pun setahun lebih jer
takut luka lama tu tak berapa nak sembuh
tapi harap-harap
dah sembuh la
risau jugak kan
dalam perut...bukan boleh nampak pun

semoga aku and baby diberi kesihatan 
sehingga tiba waktunya


story raya
tak de mood nak cite
maklumlah waktu tu pun tengah sarat
sambut pun ala kadar
tak de yang special
lagipun this year 1st raya tanpa mother in law
jadi memang agak suram la belah my hubby
for my side
cam biasa 
meriah coz semua ada
cuma abang yang sulong je kena keje
lagipun tak jalan mana
sebab tak larat
huhuhuh
tunggu next year la
maybe lg meriah
nak-nak kalau balik kampung nenek kat johor
mood : tak sabar nak tgk mr. is junior :P