:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

25 November 2011

:: JUSCO SELECTION PASTA MASTA CONTEST ::


Tengah dok layan FB tadi tetiba kuar message ni from

aeon jusco malaysia

v

v

v

JUSCO SELECTION PASTA MASTA CONTEST

|| 24 Nov - 31 Dec 2011||

sangat mudah nak join
just masak
snap pic
tulis details about the recipe
then complete kn slogan 
and 
submit the recipe & photo yang di'snap'
bersertakan sekali ngan bukti pembelian

but ada syaratnya
kena beli 
2 of JUSCO SELECTION pasta
baru boleh join ok 

nak tahu lebih lanjut syarat2 yg lain sila 
klik la pic di atas tu yer

**agak2 ada masa tak nak masak2 nih....
masih dalam perancangan nak menjoinkan diri...
hadiah pun agak menarik nih..ermmm...**

24 November 2011

:: bad mood...bad mood...bad mood.... ::

minggu ni mood tak berapa nak bagus
rasa nak marah orang jer
tapi kalau boleh tak mo la
marah-marah
sikap yang tak elokkan

harap-harap aku masih boleh 
kawal perasaan aku ni