:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

28 February 2012

:: Terukir Di Bintang ::



First time dengar lagu ni 
terus jatuh cinta 
tercari-cari gak sape la penyanyinya
rupa2nya Yuna

dengar banyak kali pun
rasa tak jemu
lagi suka ada lah
sweet jer 
^_^


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan... kamu...

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

and suka gak tgk klip video lagu ni
versi lain la
cute n comel jer...







:: Picnik will be closing .... ::




Last week nk continue la my editing picture…
biasanya guna picnik.com and photoscape utk edit gambar…
sekali tu bila bukak jer website picnik….
terpampang message 
picnik.com will be closed on 19 April 2012…
alaaaaaaa….tak suka nya dapat bite ni…
huhuhu….menci la……..
dah la ni one of my favourite program 
pas ni terpaksa la guna program lain kalau nk edit-mengedit ni…

so disebabkan nak tutup ni…
picnik.com dah on all their premium editing utk semua user….
bestnya….tak payah bayar k
diorg bg free until the closing date…

jadinya
pas ni gigih la mengedit gambo…
kalau tak…
rugi wehhhhh...

tapi hati tetap sedih....




:: Mood ke laut...... ::


Erm…tak tau nak habaq cam mana…
mood memang zero...
actually masa mmg ada…
cuma mood je yg tak berapa nak ada…
just bw jer…
tu pun tak de nak tinggalkan jejak…
sekarang semuanya rasa MALAS yg amat…
cam mana ni
huhuhu…