:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

10 August 2012

:: 21 hari sudah.....::



dah 21 hari kita berpuasa
dan hari ni berkesempatan nak update blog
tak tau la sebab apa dok bertangguh 
asyik blog walking ajer
sampai blog sendiri tak berupdate
ni malas punya pasal
lagipun tengah kekeringan idea kan
mana mau 
ye tak

tinggal lagi seminggu lebih nak sambut raya
persiapan raya lum mula lagi
maklumlah di saat perut makin membesar
nak berjalan pun rasa tak berdaya
insyaAllah esok baru nak bershopping
kesian lak si kecik tu tak berbaju pulak nanti
padahal baju dia ada jer yang belum pakai
tapi untuk raya ni 
kenalah special sikit kan

harap-harap untuk dua hari ni 
dapat la cukupkn apa yang tak de lagi
kira all out la

then ahad kalau boleh before sambung shopping
nak mengemas rumah
nak tukar langsir
basuh segala cadar dan sarung bantal
harap-harap semua nya dapat diselesaikan
dengan jayanya
baru lah dapat shopping dengan penuh kelegaan gitu

antara list yang dah disiapkan untuk raya ni :-
duit raya > dah tukar
langsir dah ada > mak bagi...baru pakai sekali..jimat ok
baju melayu en. somi > dah ada....tak aci...huhuhu

hohoho...baru tu jer k
yang lain belum lagi
ni gara-gara malas la ni
tak de semangat sungguh nak beraya
 haihhhhhh