:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

11 December 2012

:: mengapakah jadi begini??? ::

waaaaaa....
dah masuk hujung tahun dah
beberapa hari lagi  nak melangkah ke tahun baru
blog ni pulak tak berupdate2
apakah ini kerana kemalasan
hooooooo
tidak ok
semuanya kerana kekangan masa
anak dah dua kan
jadinya tugasan as a mummy
bertambah-tambah la
lagipun anak-anak kecil ini memerlukan perhatian lebih 
jadinya blog ini terabai la sikit
insyaAllah bila next week dah start keje 
boleh la kot nak update sikit2
kat rumah jangan harap la
cuma tuan tanah rajin jalan2 bw jer
tu je yang mampu pun

blog ni pun tak abis touch up lagi
bila ntah nak polish pun tak tau la
tunggu dan lihat sahaja
tahap kerajinan tuan tanah ni...:-P