:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

17 January 2013

:: sehangat asmara >adi putra & rita rudaini< ::

tak sabar nak tengok cite ni
cite yang paling ditunggu-tunggu
even hero dia bukan aaron aziz
tapi adi putra tetap jadi pujaan hati
wakakaka

ni la novel yang buat tuan tanah
 menangis teresak-esak
bila pikir balik
malu wehhhh
novel je pun kan
tapi tu la
hati ni hati tisu
bila mengamati satu watak tu
memang feeling habislah
tu yang sampai bercucuran air mata 

so memang tak sabar lah nak tengok gandingan 
adi putra and rita rudaini ni
mesti bestkan

adam dan hawa hr tu tak sempat nak follow
sebab entah la
time tu tak de mood nak tengok kot
lg pun kat umah tak amik channel Mustika ni
jadinya kena tunggu didownload dulu lah

novel kesayangan
dalam simpanan


tapi untuk cetakan terkini
gini rupanya
yang pasti jalan cerita sama la kan...