:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

26 June 2013

pasrah and redha

sudah lama tak mencoret di sini
sebab takde mood
jadinya bersawanglah kan
plus dengan kejadian yang tak best berlaku
sejak dua menjak ni
lagi la membantutkan hasrat yang satu ni

memang tak sangka
dan tak terjangka dek pikiran ni
yang aku akan melalui semua ni
macam mimpi jer

tapi aku pasrah and aku redha
mungkin ni semua ujian Allah s.w.t utk aku
mungkin tempat aku bukan di situ
dan aku percaya rezeki Allah s.w.t tu luas
kena rajin berusaha
tu yang penting

nasib la my hubby bagi moral support
maklumlah dalam pale otak ni banyak benda nak pikir
but hati kena la kuat
tak mo la ikut perasaan sangat kan
nanti lain pulak jadinya 

sekarang ni aku dok bertapa je
hahahaha
boring ok...hari pertama kedua ok lagi
ni dah masuk minggu kedua...adoyai....
boring yang teramat sangat

seb baik my little son ada
jadi dia la peneman aku
lagipun dia dah makin cerdik
so seronok melayan kerenah dia

rutin hidup aku pun berubah la...
tak macam dulu dah