:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

22 March 2011

**Hujan & no mood 4 today***

sejuknya malam ni...
hujan dari petang tadi
best tul klu dapat tido nih
aleesya dah beradu dah
nyenyak dia tido...alhamdulillah

mama tak boleh tido lagi
banyak keje nak kena buat nih
sib baik baju dah siap lipat
tinggal nak iron skit jer baju keje papa
pas tu nak sidai baju lak
nak siapkan barang aleesya
ha...lepas tu baru la boleh tido

hari ni tak de mood
pasai apa...
pasai opismate mama dok nak cuti bersalin
padahal lambat lagi nk bersalinnya
due date dia pertengahan bulan April ni
jadinya dia dah suruh mama standby this week
kot2 dia terberanak
dia dah apply cuti awai...
next week dah start cutinya
cam mano ngan cuti mama nih
mama dah apply dah..
tension lah cam ni
ermmm....tengoklah nanti
harap sgt dia masih boleh bekerja...

mama dulu pun masa waktu2 nak bersalin
masih gigih pegi keje
naik turun tangga...
tingkat 5 lagi (my mum house k...)
ok jer... 

entahla...lain org lain ragamnya...

yg pasti

mama nak cuti...nak cuti...nak cuti
nakkkkkkkkkkkkkk cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(mereng ke aper mama nih... ;P)

tak leh upload gambar la pulak...aishhhhh