:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

08 December 2011

:: Antara Dua Cerita ::

now orang semua dok sibuk cite 
pasal filem Ombak Rindu



(sumber gambar dr google)

aku???
belum ada perasaan nak tengok pun
tak tau kenapa
maybe pelakon yang tak berapa nak minat kot
even hero dia jejaka idaman malaya
tapi mengenangkan heroin nya 
terus aku cam...
ermmm....tak de semangat

kalau la pelakon (herion la) tu 
berwajah "kemelayuan"
lagi syok kot
nmpk la kena ngan watak izzah
yang kekampungan kan
sebab bg aku tak perlu la nmpk moden sgt
tak nampak keasliannya

but kalau ada kesempatan 
aku tetap nak tengok
Ombak Rindu ni
cuma bukan sekarang la

filem yg aku buat aku tertunggu2
filem lakonan Tom Cruise
hero mat saleh yg hensem ni
aku memang suka filem action2 ni
so mmg tak sabar k
tgk kat rumah je pun
kat panggung tak boleh 
 cos tak de sape nk jaga my baby
filem ni adalah kesinambungan 
dari filem Mission Impossible:
MI (1996), MI 2 (2000) & MI 3 (2006)
and now yg ni MI yg ke-4
MI : Ghost Protocol

(sumber gambar dr google)
p/s : tom cruise ni tetap hensem kan
walaupun dah nak masuk 50
tak nampak tua