:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

05 December 2011

:: kerana kelalaianku ::

sedih tul aku
entah cam ne la aku leh tak perasan 
padahal hari khamis minggu lepas baru je godek2 
sebab nak open account utk aleesya 
then hari sabtu berikutnya dah hilang 
konon nak bawak la g carnival bank rakyat kat town ipoh 
bila cari tak jumpa terus downnnn 
sungguh2 ralat hati aku ni 
RM400 tu….bukan sikit ok… 
duit tu aku usung la ke sana ke mari
kalau tahu nk berlaku mcm ni
sure aku takkan bawak merata alam
cuma aku konfius sama ada 
duit tu jatuh masa aku nk amik 
barang lain (aku simpan dlm handbag –dlm sampul duit lg) 
atau aku salah letak….
adoyai….
puas dok pikir…
sampai sakit kepala aku nih…

kalau betul la dah hilang…
makna kata aku kena ganti la…huhuhu…
sebab salah aku kan…
tak pe la nak…itu duit kamu..
kerana kelalaian mama….
mama WAJIB ganti la…
sob…sob…sob..