:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

20 January 2012

:: CNY....cuti panjang ::



CNY ni off seminggu 
my husband give suggestion balik my hometown 
mula2 rasa tak nak balik 
then after told my mum 
dia suruh balik lak
paham sgt dah ni mesti RINDU kat cucu dia yg sorang ni 
kalau ikutkan hati nak je lepak kat rumah 
bmanja2 ngan my lovely dotter 
(mcm la kat rumah my mumak bolehkan...apadaaa..)
and bolehla jgk kemas2 rumah 
masak utk laki kan
tapi takpe la 
lgpun dah lama tak balik sana 

jadi akhirnya setuju jer dgn cadangan my husband 
dia lak off sampai hari selasa je
then ptg selasa tu dia kena balik our home 
cos keesokkan harinya dia keje 
pas tu hari jumaat balik my hometown again

cos hujung minggu ni lak my youngest brother kawen 
so mmg patutla kena balikkan 
persiapkan apa yg masih tak siap lagi 
my bro nikah hari jumaat 
and kenduri sebelah pompuan hari sabtu 
kenduri belah kami lak the next week nya
huhuhuhu....
mmg penuh la aktvt for dua minggu ni

sure penat gilessss pas ni
fuhhhhhhhhhhh