:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

08 January 2012

:: Dessert di petang Ahad... ::

hari ni aku rajin sikit
tapi ini tak bermakna aku malas ok
cuma sejak ada anak kecil ni
untuk turun ke dapur agak terhad
lebih-lebih lagi dia dah pandai berjalan
abis dia tawaf satu dapur
dan ini menyukarkan pergerakan aku
kerna aku asyik la terlanggar dia
maklumlah dia kan kecik
hehehehe.....

ok...petang ni aku buat puding roti
memandangkan kat rumah tak de oven
so aku kukus je la puding roti ni
memang mudah sangat resepi ni
aku cuma guna susu low fat je
pas buat puding, aku buat sos pulak
tapi sosnya terlebih pekat
kena adjust buat lain la pulak
and kurang satu jam sudah siap
yummy..yummy..yummy
sedap ok....


ni la ghupa puding roti aku pas masak
meriah tul kalernya kan
aku hias2 dengan kismis and ceri
baru ada selera nak mamam