:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

22 July 2013

puasa @ 22072013


hari ni dah hari ke-13 berpuasa
tinggal lagi 2 minggu lebih je nak sambut raya
cepat sungguh masa berlalu
kalau dulu-dulu masa zaman kanak-kanak rebina
terasa sungguh la lamanya
hari-hari dok mengira
bila nak raya

la ni tak dah...
terasa sungguh kepantasannya
pejam celik pejam celik
udah sampai penghujungnya
persiapan raya lum siap 100%
cuma baju anak-anak je settle sikit-sikit
baju mak pak pun lum beli lagi

cadangnya nak buat sendiri la kan
nak sedondon dengan anak dara 
tapi nan hadoooo
macam tak sempat aje
kain pun lum beli lagi
cam mano nak jahit nya
adoyaiiiii

kan cadangnya nak balik gombak this week
tapi rasa macam tak jadi
tapi apa pun tengok la resultnya cam mana
kalau on..makna kata balik gombak time raya la nanti
kalau boleh postponed, ada harapan la nak jumpa family and berbuka sama-sama
and boleh la teruskan misi utama 

cuti last day
follow hubby pegi penang
ada majlis berbuka puasa anjuran kelab keta diorg
agak mencabar jugak
sebab anak teruna tak mau dok dalam carseat
10 minit pertama je ok
lepas tu dah merengek manja
sambil meliuk lentukkan badan dia
kalau berpangku pun bukan reti dok diam
adam...adam.....makin cerdik anak mama ni

p/s: lately tak post pun gambo dlm stiap entri
sebabnya





malas nak transfer ke laptop