:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

06 September 2013

Penghujung Syawal1434


Syawal dah sampai ke penghujung dah
hari ni baru berkesempatan nak update 
bila penyakit MALAS datang 
gini la jadinya 
bukan tak de masa 
masa tu ada je 
tapi kalau dah MALAS tu 
memang tak ke mana la kan

actually ada je entry harraya ari tu
tapi ada dok dalam draft
tak dan nak publishkan
huhuhu
memang dasar pemalas kan
hahahaha

tak pe la 
nanti-nanti kita publish k
walaupun time tu confirm Syawal dah abis

dahla laptop ni pun problem
certain huruf dalam keyboad ni takleh function
jadinya aku terpaksa la copy and paste je
dah jadi satu keje la pulak

hari ni tak masak
petang ni ada majlis sambutan hari raya kat taska aleesya
aku bawak puding laici je
malam tadi buat
third time buat....sedap ok...nyaman je bila masuk tekak
nak buat pun simple sangat
pejam mata pun mampu
pic tak de...
malas nak amik

ha....malas lagi ko kan...


pic from mr google