:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

19 September 2013

Balik Bandor



Cuti tiga hari tu 
Kami sekeluarga balik Gombak
En. Somi la ajak balik
Ikutkan nak gi la jalan-jalan
Bawak anak-anak bercuti


Tapi memandangkan next month
Dia dah mula busy
Rasanya perlu la balik kan
Esok-esok dia dah sibuk
Sure takleh dah nak balik selalu

Tak pe la...dia sibuk pun sebab nak cari rezeki untuk anak bini dia jugak

Rasa bersalah la sebab tak dapat nak tolong dia
Ringankan mana yang ada 
Takpe.. in sha allah ada jalan nanti


Berbalik pasal cuti hari tu
seronok la anak2 sebab dapat jumpa
nenek and atok diorg
and mak2 sedara smua


hari sabtu kami pi sungai besar
ni first time aku g sini
huhuhu...perjalanan yang amat memenatkn
sebab jalan penuh ngan kenderaan
agak sesak 
bertolak dalam kul 10am lebih
sampai sana dalam kul 1pm 
dah mcm nak balik ipoh aku rasa wehhhh
aku lak asyik nk terkucil je...
tp terpaksa la tahan bila nengok jalan yg penuh sesak


tak dan nak amik gambo
sepanjang perjalanan
maklumlah dok riba si kecik yang dah makin lasak
karang kite sibuk pegang phone
dia pun dok terkapai2 nak pegang sekali
jadinya memang takleh la kan

so
ke mana kah destinasi kami sebenarnya di sungai besar tu??