:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

19 February 2013

:: pilihan yang sukar ::

peningnya kepala ni
dok pilih warna
tak tau nak amik yang mana satu
banyak sangat warna yang menarik
ikutkan mata nak yang garang-garang gitu
ikutkan hati nak warna yang mendamaikan
mana satu lah agaknya pilihan kalbu yer

kalau boleh nak la cari warna-warna
yang boleh di 'mix + match'kan
senang la nanti nak pasang curtain kan

actually dah ada dalam list
antara yang menjadi idaman hati

keepsake rose
prairie dust
green shoot
heart yellow
yellow jasmine

tapi tak pasti nak letak kat mana
sama ada
living room
or
kitchen + dining room
or 
family area

yang lain-lain tu kendian
settle satu-satu dulu

adik bagi link ni
suruh survey
cantik-cantik warnanya
panduan yang sangat bagus
untuk orang seperti aku

;-P