:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

20 March 2013

so-so update


dah dua minggu plus plus
tinggaikan diari hati
tak sempat nak update
bkn tak sempat okkkk
tapi malas jeeeeee

lagipun sibuk kan
ada masa terluang
buat keje lain
keje krup krap….krup krap
macam mana lah tak bertambah bam bam kan
salah sendiri tanggung la sendiri
tak payah nak bebel
hohohohoho

semalam adalah hari yang paling
azab bagi tuan punya badan
gile ahhhhhhh
mata tak boleh nak bukak langsung
asyik nak tertutup ajer
plus penat yang amat sangat
padahal bukannya pegi berkebun pun
berladang pun tak jugak
tapi penatnya
mak aiiiiii
memang tak leh nak katalah

lepas ni nak kena amik vitamin
sambung makan balik
tak sanggup hidup macam ni dah

ingat lagi dalam pantang tempohari
cergas ajer
walaupun malam asyik berjaga
tido pun lewat
and siang jarang lelapkan mata
tapi tetap coolllll
tenaga tu ada je
so tau la kan
vitamin sangat la membantu
terasa perbezaannya

finally umah dah siap
syukur sangat-sangat
tempoh 2 bulan lebih hari tu
adalah
satu penyiksaan 
bagi jiwa and raga
huhuhuhuhu......
walaupun tak 100%
tapi kira ok la
dapat la duduk dengan aman
kalau tak macam kapal karam

last week and weekdays
after balik keje
dah kemas sikit-sikit
bahagian dapur aje yang belum
minggu ni InsyaAllah settle
kotttttt

kalau ikutkan memang nak fully renovate
tapi buat la mana yang harus dulu
sebab main nya buat dapur baru kan
dapur asal lak buat family area
and touch up la skit-skit area yang ada
so
yang lain-lain tu
masa akan datang la
lagi tiga tahun mungkin
tunggu duit berkepuk-kepuk dulu 
erm....tapi bila dihitung, ditolak and ditambah
banyak jugak nak kena ubah+suai
cam maner ni
fulus oh fulus.......