:: OUR LOVE ::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

:: OUR LOVELY PRINCESS ::

:: OUR LOVELY PRINCE ::

Lilypie - Pregnancy

04 March 2013

apa apa aje

sowi lah puas pikir tajuk nak letak
tp sebab malas
(asyik malas koje ko eh..apa nak jadi ni oiii)
letak itu aje lah
janji adoooo

hari ni mengantuk tahap gaban
semalam tido lewat
dalam kul 1 pagi 
lepas operasi mengemas ruang tamu
bersama mr. hubby

tengah-tengah malam dok vacuum
minta maaf lah jejiran semua
ni mr hubby punya penangan yer

seb baik rumah tepi sekali
tak de la menganggu sangat

pagi tadi pun sedar-sedar dah nak kul 7am
huhuhu
kelam kabut dibuatnya
sib baik bag anak-anak semua dah 
packing sebelum tido

cuti tiga hari tu
duk rumah aje
hari jumaat cuti sebab babysitter adam ada hal
aleesya pulak ingatkan nak hantar pegi taska
tapi tak pegi pun
demam dia datang balik
jadinya dok la bertiga kat rumah
sepanjang hari dok dalam bilik
sebabnya kat luar contractor pasang awning and grill

sian dia asyik on off aje demamnya

ni si adik pulak
pun sama
selsema yang masih tak hilang..hilang

hari sabtu dok bertiga jgk
mr hubby ke kajang
ada bowling tournament dengan geng2 keta dia

semalam operasi mengecat rumah
dah pilih dah warna yang sesuai
nampak class n elegan 
sebab sudi bagi idea
lebih kurang begini la color nya 
yang kami pilih

pic from mr google

nanti kat family area yang cinonet tu pulak
nak amik warna yang meriah sikit
pastu nak beli wall sticker yang kiut miut
mesti nampak comelkan